Jaký byl letošní fotbalový kemp pro děti

Zpět

V posledním červencovém týdnu proběhl již tradiční fotbalový kemp. Letos se jednalo již o sedmý ročník, kterého se zúčastnilo čtyřicet fotbalistů a jedna fotbalistka ve věku 7 až 15 let. Kemp vedli zkušení trenéři Radim Kozel a Pavel Pojezdala, bez kterých by realizace kempu nebyla možná. Letos nám bohužel počasí moc nepřálo a zažili jsme i deštivé dny. Kluci, ale odmítli trénovat v tělocvičně a tak se domů vraceli krásně špinaví a promočení, protože se řídí heslem:“ Fotbal se hraje za každého počasí.“

Fotbalový kemp je pojat jako soustředění, tím pádem hlavní náplní bylo zlepšení fyzické kondice a práce s míčem. Někteří z vás mohli vidět skupinu starších kluků běhat po Václavovicích, jelikož součásti přípravy byl také běh po lese a okolí.  Nejvíce času samozřejmě kluci trávili na fotbalovém hřišti hraním fotbalu a jiných her, které měly za úkol zlepšit technické dovednosti našich hráčů.

Součásti programu byla již tradiční návštěva aquaparku v Bohumíně, kde se vyřádili na tobogánech a zrelaxovali ve vířivce.

Ve čtvrtek jsme se vydali na hory. Letos byl výšlap na Ondřejník. Starší kluci pod trenérem Radimem kopec vyběhli. Skupina menších dětí šla pohodovým tempem a všichni se na Ondřejníku setkali. Na zpáteční cestě vyzkoušeli hráči své silové dovednosti na workoutovém  hřišti ve Frýdlantu.

Pátek byl ve znamení tradičního mini turnaje ve fotbale.

Na závěr bych chtěla poděkovat paním kuchařkám ze školní jídelny, které nám po celý týden vařily vynikající obědy.

Všem účastníkům, trenérům a pomocníkům moc děkuji a budu se těšit na příští ročník.

Zuzana Hranická - organizátorka kempu

Rychlé kontakty

Předseda

Kuchař Jan

+420 603 412 003

hanyz@seznam.cz

Místopředseda

Ometák Lukáš

+420 724 573 269

ometak1@seznam.cz

Jednatel

Vítek Martin

+420 775 718 095

vitek@itprime.cz



Používáním tohoto webu souhlasíte s analýzou návštěvnosti pomocí souborů cookies.Cookies a podmínky užívání